ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ προς ΕΦΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ!

 

Ο Σύλλογος μας σταθερά και αταλάντευτα προωθεί και διεκδικεί από τον ΕΦΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, όλα μα όλα τα αιτήματα των μελών μας, τα οποία συστηματικά αναβάλλονται και δεν εκπληρώνονται και εκκρεμούν από το 2019!

Τόσο η προηγούμενη διοίκηση του ΕΦΚΑ και ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας, όσο και η σημερινή έχουν ενημερωθεί πλήρως, αναλυτικά και εξωδίκως, για τις εκκρεμότητες και τις οφειλές του ΕΦΚΑ προς τους Συνταξιούχους μέλη μας, αλλά συνεχίζουν να αδιαφορούν. Αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν 5 χρόνια (από την 01/01/2019) που εκκρεμούν τα αναδρομικά από τους λανθασμένους επανυπολογισμούς του νόμου Κατρούγκαλου και 3 χρόνια (από 01/10/2019) που εκκρεμούν τα αναδρομικά από το νόμο Βρούτση, αλλά και άλλες οικονομικές απαιτήσεις των μελών μας.

Τώρα πλέον έχει εξαντληθεί κάθε όριο ΥΠΟΜΟΝΗΣ αλλά και ΑΝΤΟΧΗΣ των Συνταξιούχων μελών μας! Γι’ αυτό για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά και λόγω αλλαγής της διοίκησης του ΕΦΚΑ και του Υπουργού στο Υπουργείο Εργασίας, απεστάλη εκ νέου η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ με όλα τα αιτήματα – εκκρεμότητες των αναδρομικών και αν σε εύλογο χρόνο δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα ποσά, ο Σύλλογός μας θα προχωρήσει σε ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ αναφορά κατά της διοίκησης του ΕΦΚΑ και κατά κάθε αρμοδίου υπηρεσιακού παράγοντα!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Γιατί η ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΑΝΑΜΟΝΗ έχουν ΟΡΙΑ!