ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

                                                                                                                   

                                                                                                                                Αθήνα: 07/11/2022

 

Κ.Εφ.Ε.     

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 16

 

 

Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε λίγες  μόνο ημέρες πριν τις εκλογές του Συλλόγου μας και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τους  χώρους στους οποίους θα διεξαχθεί η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία, για τα τμήματα τα οποία ήδη μας έχουν απαντήσει στην ανακοίνωση Νο 12.

  1. Στο Π.Τμ. Ηρακλείου η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο γραφείο του Συλλόγου, οδός Βιάννου 13-17, Α’ όροφος, ΗΡΑΚΛΕΙΟ και τις δυο ημέρες 24-25/11/22.
  1. Στο Π.Τμ. Λάρισας η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στην Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και τις δυο ημέρες 24-25/11/22.
  1. Στο Π.Τμ. Δυτικής Μακεδονίας η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Γραφείο  του Συλλόγου, Κ. Παλαιολόγου 2 & Σεφέρη, ΚΟΖΑΝΗ και τις δυο ημέρες ψηφοφορίας 24-25/11/22.
  1. Στο Π.Τμ. Ηπείρου η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο OLYMPIC Μελανίδη 2, ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τις δυο ημέρες ψηφοφορίας 24-25/11/22.
  1. Στο Π.Τμ. Πατρών η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα Γραφεία του Τμήματος, Παντανάσσης 56, ΠΑΤΡΑ και τις δυο ημέρες ψηφοφορίας 24-25/11/22.

  2. Στο Π.Τμ. Μεσσηνίας η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Γραφείο του Τμήματος, Βας. Γεωργίου 15, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, την 25/11/22.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ώρα που έχει οριστεί από την Κ.Εφ.Ε. για την διεξαγωγή της αυτοπρόσωπης ψηφοφορίας, για όλα τα Π. Τμήματα είναι από 09.00-17.00.  Αυτό εξυπηρετεί τον λόγο ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανοίξει η Π.Εφ.Ε. τις κάλπες να συσκευάσει τους φακέλους και να τους στείλει, μαζί με το πρακτικό του Δικαστικού, αυθημερόν με την ACS Courier, αδαπάνως για την Π.Εφ.Ε. και με την ευθύνη του Δικαστικού και της Π.Εφ.Ε..

Στα Περιφ. Τμήματα που η ψηφοφορία θα διαρκέσει δυο ημέρες, θα πρέπει να διασφαλιστούν οι κάλπες την νύκτα, με ευθύνη του Δικαστικού, της Π.Εφ.Ε.

 

 

  ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.ΕΦ.Ε.