Υποψηφιότητες Μελών του ΠΣΣΤΟ – ΟΤΕ

Κ.Εφ.Ε.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  . Νο 5

Προς .:  Περ. Εφορ. Επιτροπές  ΠΣΣΤΟ – ΟΤΕ

Θέμα .: Υποψηφιότητες Μελών του ΠΣΣΤΟ – ΟΤΕ

Συνάδελφοι

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΟΡΙΕΣ . Για το πώς θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες ποιοι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα κ.λ.π.

Η  Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Συλλόγου μας ,αισθάνεται την ανάγκη  εν όψη των ΕΚΛΟΓΩΝ του Συλλόγου  να υπενθυμίσει σε όλα τα μέλη μας, τα εξής :

Οι υποψηφιότητες των μελών μας, τόσο για τα Κεντρικά όργανα

  • Εκτελεστική Επιτροπή,
  • Ελεγκτική Επιτροπή και ΓΑΣ,

Όσο και για τα Περιφερειακά όργανα

  • Π. Σύμβουλος, Π.Δ. Συμβούλιο,
  • Περιφερειακή Ελεγκτική Επιτροπή, και ΓΑΣ

Θα υποβάλλονται, στις Περιφερειακές Εφορευτικές Επιτροπές, η στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή έως 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 12.00.

Υποδείγματα ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ έχουν αναρτηθεί στο site του Συλλόγου, τις οποίες μπορεί να εκτυπώσει ο κάθε Συνάδελφος, που ενδιαφέρεται να θέση υποψηφιότητα,

  • Είτε με κάποια ΠΑΡΑΤΑΞΗ
  • Είτε ως ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ υποψήφιος

Αφού  συμπληρώσει την αίτηση πρέπει , να την καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή της Περιοχής του, έως την ανωτέρω ημερομηνία.

  • Οι παρατάξεις (συνδυασμοί) οφείλουν να καταθέσουν την συγκεντρωτική κατάσταση των υποψηφίων τους, κατά αλφαβητική σειρά , και με τα πλήρη στοιχεία τους, ώστε να διευκολύνουν το έργο της Εφορευτικής Επιτροπής, αλλά και την αποφυγή προβλημάτων.
  • Θυμίζουμε, ότι δικαίωμα υποψηφιότητας, έχουν ΟΛΑ τα μέλη του Συλλόγου μας, που έχουν εγγραφεί ως μέλη, μέχρι έξι (6) μήνες πριν τις εκλογές, δηλαδή έως 21/5/2022.
  • Όμως, δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να ψηφίσουν, έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μας ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), και οι Περιφερειακές Εφορευτικές Επιτροπές (ΠΕΦΕ) είναι στην διάθεση όλων των Συναδέλφων, ώστε να απαντήσουν σε κάθε απορία η πρόβλημα σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας, έτσι ώστε αυτές να γίνουν, με τον πλέον νόμιμο, δημοκρατικό, και γνήσιο τρόπο.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Για την Κ.Εφ.Ε.

 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΥΦΑΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                          ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ