ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ταχυδρομήθηκε η εφημερίδα του Συλλόγου μας ΤΕΥΧΟΣ 310  με όλα τα σοβαρά και επίκαιρα θέματα μας, καθώς και με τις εξελίξεις για το λεγόμενο “μίνι ασφαλιστικό” το οποίο ετοιμάζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα .

Αν τελικά αυτό το νομοσχέδιο ψηφιστεί όπως έχει διαρρεύσει, κυρίως όσον αφορά τις συντάξεις ΧΗΡΕΙΑΣ αυτό θα είναι η απόλυτη καταστροφή και η πιο ανάλγητη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έγινε ποτέ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ μιας και θα επιφέρει την μετατροπή των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΗΡΕΙΑΣ σε προνοιακή παροχή των 150 έως 200 € ! 

Το ακόμα χειρότερο και τραγικό θα είναι να ζητήσουν την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όλων των ποσών που έχουν καταβληθεί μετά την τριετία, τα οποία εκτός των άλλων είχαν υποστεί όλες τις μνημονιακές και παράλογες κρατήσεις και φόρους, έτσι το τελικό καταβαλλόμενο ποσό ήταν περίπου το 65% του ονομαστικού – μικτού- ποσού !

Η θέση και η απαίτηση του Συλλόγου μας, της ΑΓΣΣΕ και όλων των συλλόγων Συνταξιούχων είναι : 

  1.  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΙΩΣΗ – ΠΕΡΙΚΟΠΗ των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΗΡΕΙΑΣ

  2. Να μην ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χρημάτων, για όσες συντάξεις έχουν  ξεπεράσει την τριετία γιατί αυτό ήταν αποκλειστική ευθύνη του ΕΦΚΑ, ενώ σήμερα με την ΑΚΡΙΒΕΙΑ στα ύψη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ !

  3. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ στο ύψος του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ.

Συνάδελφοι 

ΕΝΩΤΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γύρω από τον Σύλλογο μας, πρέπει και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να προστατεύσουμε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας, να επιβάλουμε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, να στείλουμε ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στην Κυβέρνηση, στην Κυρία Υπουργό και στον Κύριο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !

Επιτέλους ΣΕΒΑΣΘΕΙΤΕ τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ    

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !

Σημείωση:  Διαδώστε – κοινοποιήστε σε όποιους Συναδέλφους μπορείτε την ηλεκτρονική μορφή τις εφημερίδας μας, γιατί υπάρχει τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ.