ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ

Αρ.Πρωτ.: 23334/ Φ9 — Αθήνα:  26/06/2024

Προς:     

                Μέλη Δ.Σ  Π.Σ.Σ.Τ.Ο. – ΟΤΕ:  
                Περιφ. Τμήματα Π.Σ.Σ.Τ. Ο. – ΟΤΕ

Θέμα:    ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΝΙΚΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας – ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ.

  Μετά από τρία εξώδικα, δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, προσφυγές στον Συνήγορο του Πολίτη, αλλά κυρίως μετά την συνεχή  απαίτηση και διεκδίκηση του Συλλόγου μας   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ των ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ του ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ.

Με εμβόλιμη πληρωμή στις 25/6 καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα αναδρομικά 25 ή 26 μηνών (από 1/1/2019 έως 1ο ή τον 2ο/ 2021) σε περίπου 7500 Συναδέλφους μέλη μας! Τα ποσά αυτά, άφορούν 12 μήνες του 2019, 12 μήνες του 2020 και 1 ή 2 μήνες του 2021.

Τα ποσά που καταβλήθηκαν είναι το 65% περίπου του μεικτού ποσού που δικαιούμαστε, ενώ  το 35% για τον συμψηφισμό με τον φόρο και τις λοιπές κρατήσεις (Υγείας, Εισφορά Αλληλεγγύης κλπ) που θα προκύψει το 2025, στο οποίο θα πρέπει να γίνουν οι τροποποιητικές δηλώσεις.

Απαίτηση του Συλλόγου μας, για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας, είναι να φορολογηθούν αυτά τα αναδρομικά, όπως των Δικαστικών με ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΉ 20% και με αυτό να τελειώσει κάθε άλλη φορολογική μας υποχρέωση η όποια άλλη κράτηση. Εξάλλου αυτό μας το οφείλουν γιατί τα επιστρεφόμενα αναδρομικά έπρεπε να τα επιστρέψουν με τούς νόμιμους TOKOYΣ της πενταετίας.

Συνάδελφοι,

 Συνεχίζουμε μαχητικά και αγωνιστικά για να προασπίσουμε τα δικαιώματα όλων των μελών μας, και για να διορθωθούν όλα τα “λάθη” του ΕΦΚΑ ακόμα και σε μια μικρή ομάδα Συναδέλφων αυτής της κατηγορίας, που με μια σειρά από ψευτοδικαιολογίες, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί από τον ΕΦΚΑ ο έλεγχος και δεν τους έχουν αποδοθεί!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας, με ΕΝΌΤΗΤΑ – ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ προχωράει ΜΠΡΟΣΤΑ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας !