31η Γ.Α.Σ. της 3 & 4 Απριλίου 2024

Την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, έγινε η 31η Γ. Α. Σ  (Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση) του Συλλόγου μας, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Η συνεδρίαση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Έγινε βράβευση  των συναδέλφων μας που πριν 50 χρόνια πολέμησαν τον Αττίλα στην Κύπρο. Ακούστηκαν  οι Απολογισμοί των Δράσεων για τα πεπραγμένα,  ο Οικονομικός Απολογισμός 2023  και  ο Προϋπολογισμός για το  2024. Ακολούθησε η έκθεση ελέγχου της Κεντρικής Ελεγκτικής Επιτροπής και στη συνέχεια οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα τοποθετήθηκαν κρίνοντας και προκρίνοντας τις δράσεις αλλά και  τους επόμενους στόχους του Σωματείου. Η Κεντρική Διοίκηση δευτερολογώντας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες των συνέδρων που ακούστηκαν  και  ακολούθησε η ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού – Οικονομικού Απολογισμού καθώς και του Προϋπολογισμού για το  2024  από την Γενική Συνέλευση. Με  μεγάλη πλειοψηφία (70%),  εγκρίθηκαν από τους Συνέδρους τα πεπραγμένα και ο Προϋπολογισμός καθώς και το ψήφισμα του Συνεδρίου .

Η Συνεδρίαση  συνδυάστηκε με παρουσίαση από τον Καθηγητή Κο Κορρέ, των προβλημάτων ακοής, ενώ σε ιδιαίτερο χώρο έγινε εξέταση Ακουογράμματος για όσους Συνέδρους το επιθυμούσαν.

Ο απολογισμός Δράσεων του Δ.Σ. , το πρόγραμμα Δράσης της επόμενης περιόδου και το ψήφισμα των Αντιπροσώπων θα τα διαβάσουμε στους παρακάτω συνδέσμους.