ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με την ΟΜΕ-ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/1/23 στα γραφεία της ΟΜΕ- ΟΤΕ, συνάντηση εκπροσώπων του Προεδρείου του Συλλόγου μας με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας ΟΤΕ, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ ΟΤΕ, καθώς και μέλη Εκτελεστικής Πρωτοβαθμίων Σωματείων.

Έγινε ανάλυση θεμάτων, όπως τα συνταξιοδοτικά θέματα και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, καθώς η ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται οι αλλαγές καθιστούν αναγκαιότητα τη συνεργασία όχι μόνο την επίλυση αλλά κυρίως την πρόληψη κάποιων ζητημάτων που αφορούν ή θα αφορούν στο κοινό μέλλον συναδέλφων (εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ).

Αποφασίστηκε  να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Ο.ΠΑ.ΚΕ ΟΤΕ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας που κάνουν χρήση αυτής της παροχής.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο και έγινε ενημέρωση σχετικά με προσεχείς κοινές εκδηλώσεις.

Αποτελεί δέσμευση για όλους μας, η συνέχιση της κοινής προσπάθειας, για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Εργαζόμενοι και Συνταξιούχοι για τα ΚΟΙΝΑ μας προβλήματα.