ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ

Άνοιξε η πλατφόρμα του eΕΦΚΑ για την εγγραφή σε προσωπικό γιατρό, και για τους  Ασφαλισμένους ΑΤΤΙΚΉΣ και ΝΌΤΙΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ.

Όπως είναι γνωστό  πρέπει έως 1/10/22 όλοι οι Ασφαλισμένοι άνω των 16 ετών, να είναι εγγεγραμμένοι σε προσωπικό γιατρό, γιατί από 1/11/22 ξεκινούν τα πρόστιμα. Όσοι είχαν οικογενειακό γιατρό δεν χρειάζεται να ξαναεγγραφούν. Όσοι/ες δεν μπορούν να εγγραφούν μόνοι τους, μπορούν να εγγραφούν στο ΚΕΠ της περιοχής τους ή στο ιατρείο του γιατρού τους, με τον ΑΜΚΑ και τα λοιπά προσωπικά τους στοιχεία. Τα προβλήματα πολλά, κυρίως για όσους/ες δεν έχουν κινητό τηλέφωνο, αλλά και επειδή οι προσωπικοί γιατροί είναι πολλοί λίγοι, για αυτό ελπίζουμε η Κυβέρνηση να ακούσει τις παρατηρήσεις και τις ενστάσεις μας και να μην ξεκινήσει  την επιβολή προστίμων και ποινών !

Εν μέσω θύελλας της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ και των συνθηκών του κορονοϊού, αυτό θα είναι εγκληματικό για τους εξαντλημένους  Συνταξιούχους! Οι Συνταξιούχοι έχουν εξαντληθεί οικονομικά, δεν έχουν πλέον άλλες αντοχές, απαιτούν ελάχιστη κοινωνική υπευθυνότητα και σοβαρότητα από την πολιτική και Κυβερνητική εξουσία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.