ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 25/4/2022

                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 20586/Φ9  / Αθήνα    18/04/2022

 Πρός:    Τα Περιφερειακά Τμήματα του  Π.Σ.Σ.Τ.-Ο  ΟΤΕ

 

Θέμα:    Περιφερειακές Συνελεύσεις & η Γ. Α. Σ του Συλλόγου μας

 

Συνάδελφοι,

Κατ’ αρχήν χρόνια πολλά, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, με υγεία, αγάπη, και αισιοδοξία για καλύτερες και ειρηνικές μέρες  για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΟ τον κόσμο.

Το Άγιο Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει το μυαλό και την καρδιά, για καταλάγιασμα των παθών, των εντάσεων, των συγκρούσεων, παντού και για ΟΛΟΥΣ.

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συλλόγου μας, στη συνεδρίαση τις 15/4/2022, μεταξύ άλλων έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  1. Επικύρωσε το πρόγραμμα των Περιφερειακών Συνελεύσεων, όπως είχαν προσδιορισθεί μετά από την συνεννόηση και συνεργασία των Προεδρείων μας. Στις Περιφερειακές αυτές εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις, μεταξύ άλλων πρέπει να γίνει εκλογή της περιφερειακής εφορευτικής επιτροπής, με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου όπως ορίζει ο Νόμος, για τις εκλογές του ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022. Για τα πρακτικά και διαδικαστικά θέματα, θα υπάρχει συνεργασία και υποστήριξη από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, και την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
  2. Προσδιορίστηκαν οι οργανωτικές διαδικασίες της 29ης, εκλογοαπολογιστικής ΓΑΣ που γίνεται ΤΕΤΑΡΤΗ 25 και ΠΕΜΠΤΗ 26 Μαΐου 2022, στο Ξενοδοχείο STANLEY (Πλατεία Καραϊσκάκη) ΑΘΗΝΑ.

    Οι προσκλήσεις προς ΟΛΟΥΣ τους αντιπροσώπους μέλη της ΓΑΣ, σε όλη την επικράτεια, έχουν ταχυδρομηθεί, όπως και τα θέματα ημερήσιας διάταξης, το πρόγραμμα, καθώς και  οι λεπτομέρειες σχετικά με την διαμονή τους, κατά της ημέρες της ΓΑΣ, η οποία θα γίνει στο ξενοδοχείο STANLEY.

    Ωστόσο παρακαλούμε λόγω των προβλημάτων του ΕΛ-ΤΑ ενημερώστε και εσείς τους αντιπροσώπους μέλη σας ώστε να παραστούν στην 29η ΓΑΣ του Συλλόγου μας.

    Λόγω των συνθηκών του κορονοϊού, έχει προβλεφθεί η διαμονή των αντιπροσώπων της Περιφέρειας να γίνει σε μονόκλινα δωμάτια, και για την αποφυγή άσκοπων δαπανών, έχουμε ζητήσει να δηλωθεί έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 9/5/22, η διανυκτέρευση των Συνέδρων της ΓΑΣ.

    Μεταξύ άλλων η ΓΑΣ στις 25 και 26 Μαΐου, θα εκλέξει την Κεντρική Εφορευτική του Συλλόγου που θα πραγματοποιήσει τις εκλογές του Οκτωβρίου 2022.

Συνάδελφοι,

Η περίοδος που διανύουμε είναι από πολλές απόψεις δύσκολη και επώδυνη για τα μέλη μας, και ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας, ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μην την επιβαρύνουμε άσκοπα και ανώφελα, με επιλογές και συμπεριφορές αδιέξοδες,   και διαλυτικές. Δεν μας αξίζει ένας νέος δικαστικός «εμφύλιος».

Σε όλες αυτές της μαζικές διαδικασίες του Συλλόγου μας ( Συνελεύσεις – ΓΑΣ) θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας, για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας, για αυτό σας παρακαλούμε να φροντίσετε τα σχετικά.

Με τη βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι, όλες οι μαζικές αυτές διαδικασίες του Συλλόγου μας θα διεξαχθούν ενωτικά, συναδελφικά και δημοκρατικά ώστε να ενισχυθεί το εσωτερικό μας μέτωπο και να οδηγηθούμε ομαλά μπροστά με τις  εκλογικές διαδικασίες του Οκτωβρίου 2022, σας ευχόμαστε ξανά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για τον Π.Σ.Σ.Τ.Ο.-ΟΤΕ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                              Α/α ο Αν/της Γεν. Γραμματέας

    Γ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΓΕΩΡΓΟΣ                ΣΤ. ΑΝΕΣΤΗΣ