29η ΓΑΣ – 25 & 26 ΜΑΙΟΥ 2022

Την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, πραγματοποιείται η 29η εκλογοαπολογιστική Γ. Α. Σ  (Γενική Αντιπροσωπευτική Συνέλευση) του Συλλόγου μας, στο Ξενοδοχείο STANLEY (πλ. Καραϊσκάκη) στην Αθήνα.

Οι σύνεδροι – αντιπρόσωποι  απ’ όλη τη χώρα θα συζητήσουν και θα εγκρίνουν τα πεπραγμένα της προηγούμενης περιόδου, αλλά και θα αποφασίσουν τις δράσεις και τις διεκδικήσεις του Συλλόγου μας, για την επόμενη περίοδο, έως και τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2022, καθώς και τις αναγκαίες τροποποιήσεις του καταστατικού.

Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη περίοδο που διανύουμε  είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αναγκαίο και απαραίτητο, να ενισχύσουμε την Ενότητα, τη Σύμπνοια, τη Μαχητικότητα και την Αποτελεσματικότητα του Συλλόγου μας, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε τα κοινά μας σοβαρά προβλήματα.

Η 29η Γ. Α. Σ και οι αντιπρόσωποι – σύνεδροι με αίσθημα ευθύνης, υπευθυνότητας και συναδελφικότητας, θα λάβουν όλες εκείνες τις σωστές αλλά και αναγκαίες αποφάσεις ώστε να οδηγηθεί ο Σύλλογός μας, με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ στην επόμενη ημέρα.