28η ΓΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

                                                                                        Αρ. Πρωτ:       20067/ Φ9

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΓΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τριήμερης Τακτικής και Καταστατικής 28ης ΓΑΣ του Συλλόγου μας με απόλυτη επιτυχία και ουσιαστικές αποφάσεις και αποτελέσματα:


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ εγκρίθηκε με 60 ΝΑΙ, 9 ΟΧΙ και 4 ΛΕΥΚΑ.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ εγκρίθηκε με 59 ΝΑΙ, 11 ΟΧΙ και 3 ΛΕΥΚΑ
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ εγκρίθηκε με 59 ΝΑΙ, 9 ΟΧΙ και 5 ΛΕΥΚΑ.

Όπως είναι φανερό τα πεπραγμένα, οι δράσεις και τα αποτελέσματα του Συλλόγου μας, (ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς) εγκρίθηκαν με  ποσοστό 83% από τους αντιπροσώπους – μέλη της ΓΑΣ.
Αυτή η έγκριση των πεπραγμένων και η επικύρωση των δράσεων δεν είναι απλά μια επιβράβευση της δουλειάς μας, αλλά και μια ευθύνη και μια ανανέωση της εντολής, με την υποχρέωση να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες και τις δράσεις μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΤΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ.


Συνεχίζουμε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ και πιο αποφασιστικοί τις προσπάθειες και τον αγώνα τόσο για τα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα των συναδέλφων μας, όσο και για τα μικρότερα καθημερινά προβλήματα των μελών μας.

Οι επανυπολογισμοί των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, η αναμενόμενη και «καθυστερημένη» απόφαση του ΣτΕ, η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ των αναδρομικών, η θετική ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (χρέος Κατρούγκαλου και Βρούτση), η αποδυνάμωση και υπολειτουργία του ΕΟΠΥΥ και του Δημοσίου ΕΣΥ, η καλπάζουσα ακρίβεια κλπ. είναι τα ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ και οι ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ της επόμενης μέρας και των προτεραιοτήτων μας.  Αυτά είναι τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αφορούν και ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ.

 

Την τρίτη ημέρα, που ήταν και ημέρα Καταστατικής Συνέλευσης, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Καταστατικού, έγιναν σε συναινετικό πνεύμα σημαντικές και ώριμες σ’ αυτήν την περίοδο τροποποιήσεις του Καταστατικού. Κατά την παρουσίασή τους από το Προεδρείο του Συλλόγου στο Σώμα της Γενικής Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης ψηφίστηκαν σχεδόν ομόφωνα όλες οι προτεινόμενες τροποποιήσεις.

Οι εργασίες της Επιτροπής Καταστατικού, συμπληρωμένη και με στελέχη της Περιφέρειας, θα συνεχίσει το έργο της για βελτίωση των διατάξεων του Καταστατικού, μέχρι την επόμενη Γ. Α. Σ.


Οι Συνάδελφοι μέλη μας σε όλη τη χώρα, σε όλες της Περ. Συνελεύσεις και στη ΓΑΣ είδαν, διαπίστωσαν και επιβράβευσαν τη ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ, την ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ προσώπων, συμπεριφορών, δράσεων, ήθους και ύφους που έγινε στον Σύλλογό μας!

Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα και οι ασκούμενες αντικοινωνικές πολιτικές!



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε μπροστά, ΕΝΩΤΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ για τα ΚΟΙΝΑ μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!