ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                                      ΑΡ.ΠΡΩΤ:  19973 /  Φ14             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην 1634/5-10-2021 δια περιφοράς συνεδρίαση του, προκήρυξε την εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, σε συνδυασμό με την 1631/ 8 & 9-7-2021  απόφαση του Δ.Σ. , στον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Τηλεπ/νιών Ομίλου ΟΤΕ.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για την Κεντρική Εφορ. Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που διαμένουν στην Περιφέρεια της Αττικής και είναι εγγεγραμμένοι στον Σύλλογο μέχρι  9-5-2021 καθώς και είναι ταμειακώς εντάξει.

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων , μεμονωμένων ή συνδυασμών αποστέλλονται (ταχυδρομικά ή με e-mail ή με fax) ή κατατίθενται στη Γραμματεία του Συλλόγου, πρωτοκολλούνται και παραλαμβάνονται από τριμελή επιτροπή της Ε.Ε. η οποία αποτελείται από τους Σεργιάννη Αντώνη, Κομνηνό Μιχάλη και Μπιρμπιλή Αντώνη.   

Τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων είναι μέχρι και μία μέρα πριν την πραγματοποίηση της ΓΑΣ ήτοι μέχρι της 9/11/2021 και ώρα 11:00π.μ.

Η παρούσα απόφαση να δημοσιοποιηθεί με κάθε δυνατό τρόπο, να ανακοινωθεί και να αναρτηθεί στα γραφεία και στο site  του Συλλόγου, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου που διαμένουν στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι αιτήσεις των υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές καθημερινά στο Σύλλογο και ώρες 08:00 – 15:00 στη Γραμματεία του Συλλόγου.