ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 23/9/2021

Συνεδρίασε την ΠΕΜΠΤΗ 23/9/2021 η Εκτελεστική Επιτροπή του Συλλόγου μας, η οποία συζήτησε και ενέκρινε τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης .

Συγκεκριμένα συζήτησε και ενέκρινε:

  1. Τις δαπάνες και τον Οικονομικό Απολογισμό των μηνών ΙΟΥΝΙΟΥ – ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021.
  2. Την πραγματοποίηση της 28ης ΓΑΣ του Συλλόγου μας (10,11 και 12 Νοεμβρίου 2021) στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΚ (Λ. Αλεξάνδρας 10 ), Αθήνα.
  3. Την επικύρωση των Περιφερειακών Γενικών Συνελεύσεων όπως έχουν αποφασιστεί (ημερομηνίες, τόπος, ώρα και θέματα) από τα Περιφερειακά Τμήματα.
  4. Την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης Αθηνών  στις 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΚ , Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα και ώρα 10:30.

Τονίσαμε ιδιαίτερα, ότι ο Σύλλογός μας, είναι υποχρεωμένος και θα τηρήσει ΑΥΣΤΗΡΑ, τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ και τα πρωτόκολλα οδηγιών για τον Κορονοιό. Δηλαδή η συμμετοχή θα επιτρέπεται  , μόνο των εμβολιασμένων ή νοσησάντων, που θα αποδεικνύεται από το σχετικό πιστοποιητικό του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να διασφαλιστεί απολύτως η Ασφάλεια και η Υγεία όλων των συμμετεχόντων, στις αντίστοιχες διαδικασίες μας.

Τέλος έγινε αναλυτική και πλήρης ενημέρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, για όλα τα θέματα, τις δράσεις και τις εξελίξεις των Συνταξιοδοτικών και Ασφαλιστικών μας θεμάτων όπως:
Για την εν αναμονή απόφαση του Σ.τ.Ε. , την φορολόγηση των αναδρομικών του 11μήνου, την ολοκλήρωση του επανυπολογισμού συντάξεων της εθελουσίας εξόδου 2006-2021, τα αναδρομικά των επανυπολογισμών, καθώς και για τις δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις του ΕΦΚΑ κλπ.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς