ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΝ ΜΕΛΩΝ

 

Προς:     1.   Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου                                                   ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ  19414/Φ14

                2.  Τα Περιφερειακά Τμήματα του Συλλόγου                                              Αθήνα  9.2.2021

 

                                              ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΝ ΜΕΛΩΝ

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του e-ΕΦΚΑ και των Αρμοδίων Υπηρεσιακών Στελεχών, θα δοθεί ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην Ασφαλιστική ικανότητα εμμέσων μελών που λήγει στις 28/2/21.

Έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αγωνίας για τους Συναδέλφους μέλη μας. Όπως είναι γνωστό οι αρμοδιότητες του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ έχουν μεταφερθεί στον e-ΕΦΚΑ  (π. ΙΚΑ)  για την διεκπεραίωση Ασφαλιστικής Ικανότητας.

Εκτός από την αυτοπρόσωπη παρουσία στα τμήματα ΜΗΤΡΩΩΝ του ΕΦΚΑ  (π.ΙΚΑ)  υπάρχει η δυνατότητα και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Ανανέωσης της Ασφαλιστικής Ικανότητας σε εφαρμογή του e-ΕΦΚΑ.

Σήμερα η ηλεκτρονική εφαρμογή δίνει ασφαλιστική ικανότητα έως 28/2/21, που έτσι και αλλιώς υφίσταται, για αυτό μετά τις 28/2/21 θα πρέπει να γίνεται χρήση της ηλεκτρονικής αίτησης ανανέωσης ασφαλιστικής ικανότητας εμμέσων μελών.. https://www.efka.gov.gr/el/misthotoi/choregese-asphalistikes-ikanotetas-emmesoy-meloys-kai-apographe-sto-metroo-toy-e-ephka

Σας κοινοποιούμε την απάντηση του e-ΕΦΚΑ προς τον Σύλλογο μας, για το ανωτέρω θέμα καθώς  και οδηγίες του  e-ΕΦΚΑ για την ηλεκτρονική αίτηση ασφαλιστικής ικανότητας εμμέσων μελών.

Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία.

Συνημμένα 2.

One thought on “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΝ ΜΕΛΩΝ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.