ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

   ΑΡ.ΠΡΩΤ:  19247  /   Φ14

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. 

Ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα επιτέλους λύθηκε. Αφορά εκείνους τους Συναδέλφους που για μία ή περισσότερες ημέρες άνευ αποδοχών που τους έλειπαν στον εργασιακό τους βίο,  στην  επικουρική  ασφάλιση  και ενώ λάμβαναν την ΚΥΡΙΑ Σύνταξη δεν μπορούσαν να πάρουν και την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ, έως ότου να φθάσουν στο 67° έτος ηλικίας.

Ψηφίστηκε τελικά η σχετική τροπολογία στη Βουλή και θα πάρουν όπως δικαιούνται και αυτοί οι Συνάδελφοι μας, την ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ τους Σύνταξη , από την ημέρα που τους έχει καταβληθεί  και η Κύρια σύνταξή τους.  

Ένας τεράστιος αγώνας, εδώ και τρία χρόνια, με πολύ κόπο και τρέξιμο έληξε θετικά και ικανοποιητικά , για τους Συναδέλφους μέλη μας.

Μεθοδικά, τεκμηριωμένα , υπεύθυνα, σοβαρά, αλλά και αποφασιστικά αναδείξαμε ,προωθήσαμε και λύσαμε, ένα δύσκολο και σοβαρό θέμα.

Τεράστιες οι ευθύνες του ΟΤΕ και τις τότε Διοίκησης της ΟΜΕ-ΟΤΕ , που οδήγησαν τους Συναδέλφους στην εθελουσία έξοδο για Συνταξιοδότηση χωρίς να έχουν διασφαλίσει, της αναγκαίες προϋποθέσεις λήψης ΚΥΡΙΑΣ αλλά και ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

Σε αυτό τον μαραθώνιο αγώνα, του Συλλόγου βοήθησαν πολλοί, όλες οι τάσεις και δυνάμεις του Συλλόγου μας , για αυτό είχαμε ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ – ΣΟΒΑΡΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΧΗΤΙΚΑ.