ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Παρά την επιστολή και εν αναμονή συνάντησης με τον κ. Χάλαρη, οι διαδικασίες αποδιοργάνωσης του ΤΑΠ-ΟΤΕ προχωρούσαν με ταχύτατες διαδικασίες γιαυτό: 

Τη Δευτέρα 13/7/20 τα προεδρεία των 3 Συλλόγων ΟΤΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ μετέβησαν εκτάκτως στα γραφεία του eΕΦΚΑ, για να συναντήσουν τον Διοικητή  κ. Χρ.  Χάλαρη αλλά αυτό δεν έγινε εφικτό, με πρόφαση και δικαιολογία τα “πρωτόκολλα του κορονοϊού” αλλά προφανώς λόγω αδυναμίας να δοθεί σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση, για τους λόγους αναδιοργάνωσης – αποδιοργάνωσης των υπηρεσιών του τ. ΤΑΠ – ΟΤΕ.

Αναγκαστικά η συνάντηση έγινε με την Δ/τρια του Γραφείου του κα Σέρβου, στην οποία κατατέθηκε το υπόμνημα, αναπτύχθηκαν οι σοβαροί λόγοι, και η αναγκαιότητα για την ενιαία και συγκροτημένη (με όλα τα τμήματα μαζί) λειτουργία και στέγαση των υπηρεσιών του τ. ΤΑΠ – ΟΤΕ.

Ελπίζουμε το μήνυμα να φτάσει και στον Διοικητή κύριο Χάλαρη και στον Υπουργό κύριο Βρούτση και να μην προχωρήσουν στην πλήρη διάλυση και αποδιοργάνωση του Ταμείου. Τα συσσωρευμένα προβλήματα και οι εκκρεμότητες στον κλάδο σύνταξης, δεν επιτρέπουν, άλλους πειραματισμούς και άλλες διασπάσεις υπηρεσιών. Τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθούν ΟΛΕΣ οι εκκρεμότητες επανυπολογισμού των συντάξεων, και την πλήρη ηλεκτρονική λειτουργία του eΕΦΚΑ.

Οι 60.000 Συνταξιούχοι του ΟΤΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ αλλά και οι εργαζόμενοι των αντίστοιχων οργανισμών, είναι αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι, γιατί εκτός των άλλων δεν έγινε καμία απολύτως διαβούλευση και ενημέρωση, πριν ληφθεί η σχετική απόφαση για αυτή την εξέλιξη που μας αφορά άμεσα!

Αν παρόλα αυτά προχωρήσουν και αγνοήσουν τις σοβαρές και συγκροτημένες προτάσεις των Συλλόγων μας, να ξέρουν ότι θα εισπράξουν την καθολική οργή και αγανάκτηση των Συνταξιούχων μελών μας.