Αγωγή/ Απόπειρα ανατροπής της Εκλεγμένης Διοίκησης του Συλλόγου μας.

Αρ.Πρωτ.: 22248/Φ9   –  Αθήνα: 15-07-2023

Προς: Περιφερειακά Τμήματα ΠΣΣΤΟ-ΟΤΕ

 

Θέμα: Αγωγή/ Απόπειρα ανατροπής της Εκλεγμένης Διοίκησης του Συλλόγου μας.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας δυστυχώς μπαίνει ξανά σε δικαστικές περιπέτειες και εμπλοκές. Και αυτό γιατί στις 07/07/2023 κοινοποιήθηκε στο Σύλλογό μας, ΑΓΩΓΗ που κατέθεσαν εναντίον του, τα στελέχη του ψηφοδελτίου ΕΝΙΑΙΟ – ΔΑΚΕ, προσβάλοντας το κύρος των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 21 έως 25/11/2022 και επιχειρώντας έτσι να ανατρέψουν την εκλεγμένη Διοίκηση του Συλλόγου μας.

Όλα τα επιχειρήματα και οι λόγοι που επικαλούνται είναι κάποιες έωλες ενστάσεις  που είχαν υποβάλει κατά τη διάρκεια των εκλογών στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.Εφ.Ε), η οποία με τη συμμετοχή και των Δικαστικών Αντιπροσώπων, τις είχε συζητήσει και ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, με απόλυτα τεκμηριωμένο Νομικό τρόπο! Ωστόσο, προχώρησαν σε κατάθεση αγωγής η οποία, εκτός του ότι θα επιφέρει σοβαρά οικονομικά βάρη, ταλαιπωρία και “τρέξιμο” του Συλλόγου μας στα Δικαστήρια, δεν θα έχει καμία τύχη αλλά κυρίως δεν θα επιφέρει και κανένα απολύτως όφελος στα μέλη μας, όπως δεν επέφεραν οι δικαστικές περιπέτειες του παρελθόντος.

Εκτός όμως των άλλων, ορισμένοι από τους προσφεύγοντες πριν λίγο καιρό έλαβαν μέρος στο Συνέδριο της Α.Γ.Σ.Σ.Ε και μάλιστα εξελέγησαν σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του Γ. Γραμματέα και του Ταμία, ενώ τώρα καταθέτουν αγωγή με την οποία θέτουν σε αμφισβήτηση τη νομιμότητα τόσο της δικής τους εκλογής όσο και συνολικά όλου του Συνεδρίου και των νέων οργάνων της Α.Γ.Σ.Σ.Ε, τα οποία κινδυνεύουν έτσι να αδρανοποιηθούν, για να μην ενοχλούν την ασκούμενη  Κυβερνητική πολιτική.

Συνάδελφοι,

Η σημερινή Διοίκηση του Συλλόγου μας που εξελέγη από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας  με απόλυτα νόμιμες και δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες, είναι αποφασισμένη και δεσμευμένη απέναντί στο σύνολο των μελών μας να συνεχίσει και να εντείνει τον αγώνα και τις δράσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα  των μελών μας ανεξάρτητα από δικαστικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του παρασκηνίου.

Όλοι μαζί πάμε μπροστά – Στην Ενότητα η Δύναμή μας!