1η ΜΑH

Αρ.Πρωτ.:   22073/Φ14  —  Αθήνα:  27/4/2023

 

 

1η ΜΑΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

Οι Εργαζόμενοι, οι Άνεργοι, οι Συνταξιούχοι της χώρας μας τιμούν τους πρωτοπόρους Αγωνιστές των Εργατικών και Κοινωνικών αγώνων, για μια Καλύτερη και Ανθρώπινη ζωή, για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ παντού και για ΟΛΟΥΣ!

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, που αμφισβητούνται και περικόπτονται τα οικονομικά, Συνταξιοδοτικά και τα Κοινωνικά μας δικαιώματα όπως και οι διαχρονικές μας κατακτήσεις, επιβάλλεται η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑΣ.

Επειδή τίποτα δεν μας χαρίστηκε αλλά ΟΛΑ κατακτήθηκαν με Αγώνες και Θυσίες, είναι πλέον αναγκαίο και απαραίτητο, να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ νέους ΑΓΩΝΕΣ σε Ελλάδα και Ευρώπη για τα βασικά και θεμελιώδη ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας!

Εν’ όψει και των εκλογών του Μάη, να απαιτήσουμε από το πολιτικό σύστημα της χώρας μας να προταχθούν και να κυριαρχήσουν στον πολιτικό λόγο τα προβλήματα της Ακρίβειας, των Αυξήσεων μισθών και Συντάξεων, η ενίσχυση του Εθνικού και Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η αντιμετώπιση της Ανεργίας, τα Εργατικά, Κοινωνικά και τα Ασφαλιστικά δικαιώματα όλων, Εργαζομένων και Συνταξιούχων!

 

ΖΗΤΩ η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!