ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 19224/ Φ9

Συνάδελφοι,

Όπως είναι γνωστό, οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοïού, έχουν οδηγήσει σε αποφάσεις γενικής απαγόρευσης, το λεγόμενο lockdown, σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποφάσεις της Πολιτείας και τις οδηγίες – συστάσεις του ΕΟΔΥ και των ειδικών επιστημόνων, έχουν περιοριστεί στο τελείως ελάχιστο και απολύτως απαραίτητο ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες και λειτουργίες της κοινωνίας και των φορέων της. Στα πλαίσια αυτά, εντάσσεται και ο Σύλλογος μας όπως και κάθε Συλλογικός και μαζικός φορέας, που είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν αυστηρά τα πρωτόκολλα, τις οδηγίες και τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Για το λόγο αυτό, όλο αυτό το διάστημα της απαγόρευσης (lockdown), ο Σύλλογός μας (λόγω κα της ηλικιακής ιδιαιτερότητας) θα λειτουργεί υπό συνθήκες προσωπικού ασφαλείας. Τα τηλέφωνα και το e-mail του Συλλόγου μας, είναι σε εκτροπή, σε κατ’ οίκον εργασία του προσωπικού, ενώ τα κινητά τηλέφωνα του Προεδρείου, θα είναι συνεχώς ανοικτά, καθώς και στο Σύλλογο μας θα υπάρχει σχεδόν καθημερινή παρουσία κάποιων μελών του Προεδρείου, για έκτακτα και σοβαρά περιστατικά.

Δυστυχώς τα προβλήματα και τα έκτακτα μέτρα του κορονοïού δεν επιτρέπουν, την πλήρη και συνολική δραστηριότητα του Προεδρείου, όπως επιβάλλει η εξέλιξη των μεγάλων και σοβαρών Συνταξιοδοτικών μας προβλημάτων.

Παρακολουθούμε και παρεμβαίνουμε σε όλα τα υπό εξέλιξη θέματά μας και σε συνεργασία με τους Νομικούς μας Συμβούλους θα προωθήσουμε, όλες τις αναγκαίες και νόμιμες ενέργειες, για τη διασφάλιση όλων των Συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων .

Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα έγκυρα και έγκαιρα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με ΥΓΕΙΑ & ΠΡΟΣΟΧΗ