ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 8η ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Σύλλογος μας ξεκινά την λειτουργία του Ιατρείου στο χώρο του Συλλόγου, Βεραντζέρου 13, 2ος όροφος από την ΤΕΤΑΡΤΗ 8η ΙΟΥΛΙΟΥ .

Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 09:00  έως 14:00 στο οποίο γιατρός Παθολόγος Γενικής Ιατρικής  θα συνταγογραφεί για τα μέλη του Συλλόγου μας ΔΩΡΕΑΝ. Για την διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού  για την ώρα επίσκεψης στο γιατρό, διαφορετικά αν η επίσκεψη γίνεται χωρίς ραντεβού, είναι πιθανό , να υπάρχει αναμονή ενώ η σειρά προτεραιότητας, θα καθορίζεται από τη σειρά προσέλευσης.

Τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα κλείνονται στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας (210-3821338 & 210-3823769) μέχρι την προηγούμενη της επίσκεψης.Οι συνάδελφοι μέλη μας, θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας τα ατομικά μέτρα προστασίας, ενώ ο χώρος λειτουργίας του Ιατρείου εφαρμόζει τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.Η νέα αυτή προσφορά – υπηρεσία του Συλλόγου προς τα μέλη μας, είναι μια νέα πρωτοποριακή πράξη αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αλληλοϋποστήριξης  , στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

Ο Σύλλογος μας και το σημερινό Προεδρείο έχει ως πρωταρχικό στόχο και σκοπό, την προσφορά και την εξυπηρέτηση των Συναδέλφων μελών μας γι’ αυτό το επόμενο διάστημα, θα αναπτύξει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και υποστηρικτικές δράσεις.