ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Αρ.Πρωτ.:      19165  / Φ9

Αθήνα           25.9.2020 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς: Τα Περιφερειακά Τμήματα  ΠΣΣΤΟ – ΟΤΕ

 

Λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών της πανδημίας του κορονοϊού, των οδηγιών και αποφάσεων του ΕΟΔΥ, απαιτείται αυξημένη προσοχή και προφύλαξη όλων των μαζικών συναθροίσεων, και συνωστισμού στους χώρους εργασίας.

Το αρμόδιο Υπουργείο καθόρισε το πλαίσιο και τους κανόνες λειτουργίας θεσπίζοντας μεταξύ άλλων και τη μείωση του προσωπικού στο χώρο εργασίας κατά 40%, επιβάλλοντας την τηλεργασία. Ως εκ τούτου, ο Σύλλογος μας θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα (ελπίζουμε να είναι σύντομο) με μειωμένο προσωπικό κατά 40%.

Ωστόσο για την καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των συναδέλφων μελών μας, αποφασίσαμε και ενεργοποιήσαμε τα παρακάτω μέτρα λειτουργίας, με τα οποία πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε με επάρκεια στις ανάγκες της ενημέρωσης και της προώθησης των προβλημάτων των μελών μας.

Έτσι για αυτό το διάστημα, λόγω των ειδικών συνθηκών, ο Σύλλογος μας θα λειτουργεί ως εξής:

  1. Το αναβαθμισμένο site του Συλλόγου θα ενημερώνεται διαρκώς, για όλα τα σοβαρά και επίκαιρα θέματα μας.
  2. Ο ένας τηλεφωνικός αριθμός του Συλλόγου, θα λειτουργεί με “εκτροπή κλήσεων” στην κατ’ οίκον εργασία του εργαζομένου.
  3. Όλα τα κινητά τηλέφωνα του Προεδρείου θα είναι στη διάθεση των μελών για τηλεφωνική επικοινωνία. Επίσης το προεδρείο του με μειωμένη μεν αλλά σημαντική παρουσία και δράση, θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου.
  4. Θα ισχύει και το έκτακτο, λόγω κορονοϊού  mail του Συλλόγου psstoote@gmail.com

Πιστεύουμε ότι, τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν θα αντιμετωπισθούν με κατανόηση και επιείκεια, ώστε με συναδελφικότητα και αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δοκιμασία.

Η υγεία και η ασφάλεια όλων μας, είναι πάνω απ’ όλα. Παίρνουμε  όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ώστε να συνεχίσουμε την λειτουργία μας  παρακολουθώντας, παρεμβαίνοντας  και διεκδικώντας όλα τα δίκαια αιτήματα μας που αυτή την περίοδο  είναι σε εξέλιξη και σε κρίσιμη φάση υλοποίησης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΔΥΝΑΤΟΙ – ΥΓΙΕΙΣ